Corona update

Omdat er beperkingen zijn opgelegd in verband met de uitbraak van het Corona COVIC-19 virus hebben we besloten om alleen individueel het gebied in te gaan.

De Natuur Gidsen Opleiding (NGO) is ook stilgelegd i.v.m. met bovengenoemde maatregelen. Dat betekent dat alle groepsbijeenkomsten (de theorielessen en excursies) zijn opgeschort. Inmiddels hebben we 1 online bijeenkomst gehad met alle deelnemers en een aantal docenten en omdat dit voor iedereen een prima ervaring was is besloten om de komende theorielessen online te doen.

De excursies blijven voorlopig opgeschort.

Met ons studiegroepje in het Hoosden hebben de taken verdeeld en gaan zoals gezegd individueel aan de slag in het onderzoeksgebied. Regelmatig zullen we online met elkaar overleggen en onze ervaringen delen. Tevens zullen we deze via dit blog publiceren.

Deel:

Meer berichten

Winterse sferen

Het vriest nog flink als we deze ochtend om 10 uur hebben afgesproken bij de Geluksplek (nr 8) aan De Dreeft. Ruud en ik gaan

Sporen van zoogdieren

Zomaar op een zondagochtend zag ik wildpaadjes, beverglijbanen, wild zwijn baden en een beverwerkplaats. Sporen van zoogdieren zijn meer dan alleen pootafdrukken.

Stuur een bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.