Welkom!

In december 2019 is de natuurgidsen opleiding van IVN  gestart.  De deelnemers volgen 1,5 jaar de opleiding waarbij zij ook onderzoek doen in natuurgebied. In het onderzoeksgebied worden een aantal vaste opdrachten uitgevoerd. Aan het einde van de opleiding dient de groep een verslag te maken en een excursie organiseren.

Wij (Joyce, Erik, Willem en Ruud) hebben gekozen voor het gebied ’t Hoosden en willen onze bevindingen niet in een verslag neerzetten. Wij kiezen er voor om de onderzoeken en bezoekjes te publiceren in deze website, www.hoosden.nl. Tijdens onze opleiding vullen we deze website zodat een zo volledig mogelijk document ontstaat over dit prachtige gebied. Door middel van blogberichten, beschrijvingen, foto’s en filmpjes laten we zien wat we allemaal tegenkomen en beleven in het natuurgebied Landgoed Hoosden. Verhalen over planten, dieren, vogels, insecten, geologie en cultuurhistorie komen aan bod.

Omdat je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief krijg je maandelijks een email met een overzicht van onze laatste belevenissen in het Hoosden. Wil je die niet meer ontvangen dan kun je je via de link in die email gemakkelijk afmelden.

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit Joyce, Erik, Willem en Ruud. Klik hieronder op de foto’s voor een korte BIO van elk van ons.