I’m dreaming of a white… Hoosden

Ik ben benieuwd hoe ons gebied eruit ziet na al die sneeuw. Ik verwacht unieke beelden, aangezien we weinig sneeuw meer zien hier in ons landje.

Ik ben al aan de late kant, want de sneeuw is al aan het smelten, maar de plaatjes zijn er niet minder om.

Voor ik “ut Brook” inloop is er van het beverspoor weinig te zien. Wel is het oostelijke deel voorzien van een ijsvlakte, aangezien hier een paar weken geleden alles bank stond.

De westelijke zijde

Zoals te zien is, is het water al aardig gezakt. Dit geeft onheilspellende geluiden: kraken van het ijs, ondanks dat er niemand opstaat.

Vanaf de steilrand kun je weer of misschien nog naar “ut Brook” kijken.

De vos zit nog steeds in/rond zijn hol. De pootafdrukken zijn goed zichtbaar en de sneeuw rond de ingang is weg door alle losse zand. Helaas heb ik dit niet op de gevoelige plaat kunnen leggen, aangezien de batterij van mijn camera alweer leeg is (potv… de batterij alweer leeg, dankzij de kou)

Mijn tuin ziet er weer eens anders uit. Vergeleken met een 2,5 maand geleden

Conclusie: flink genieten van deze zeldzame pracht

Deel:

Meer berichten

Winterse sferen

Het vriest nog flink als we deze ochtend om 10 uur hebben afgesproken bij de Geluksplek (nr 8) aan De Dreeft. Ruud en ik gaan

Sporen van zoogdieren

Zomaar op een zondagochtend zag ik wildpaadjes, beverglijbanen, wild zwijn baden en een beverwerkplaats. Sporen van zoogdieren zijn meer dan alleen pootafdrukken.

Stuur een bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.