Team

In december 2019 is de natuurgidsen opleiding van IVN  gestart.  De deelnemers volgen 1,5 jaar de opleiding waarbij zij ook onderzoek doen in natuurgebied. In het onderzoeksgebied worden een aantal vaste opdrachten uitgevoerd. Aan het einde van de opleiding dient de groep een verslag te maken en een excursie organiseren.

Wij (Joyce, Erik, Willem en Ruud) hebben gekozen voor het gebied ’t Hoosden en willen onze bevindingen niet in een verslag neerzetten. Wij kiezen er voor om de onderzoeken en bezoekjes te publiceren in deze website, www.hoosden.nl. Tijdens onze opleiding vullen we deze website zodat een zo volledig mogelijk document ontstaat over dit prachtige gebied. Door middel van blogberichten, beschrijvingen, foto’s en filmpjes laten we zien wat we allemaal tegenkomen en beleven in het natuurgebied Landgoed Hoosden. Verhalen over planten, dieren, vogels, insecten, geologie en cultuurhistorie komen aan bod.

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit Joyce, Erik, Willem en Ruud. Klik hieronder op de foto’s voor een korte BIO van elk van ons.

Joyce

Specialist projecten buitengebied en landschap, verbinder, niet vinken maar vonken, voeren van dialoog =zorgvuldig gesprek, grens overschrijdend, bevlogen, coördineren, enthousiasmeren, teamplayer, creatieve denker. Passie voor Platteland ♡ Limburg.

Blogberichten van Joyce:

Erik

Erik combineert zijn passie voor fotograferen met zijn fascinatie van de natuur.

Blogberichten van Erik:

Willem

Willem is als (langeafstands)wandelaar (Pieterpad, Pelgrimspad, e.d.), een genieter van de variaties van de (Nederlandse) natuur. Hij geniet van de continu veranderende natuur het hele jaar door.

Blogberichten van Willem:

Ruud

Al sinds zijn jeugd geïnteresseerd in de natuur. Veel van zijn inspiratie voor zijn werk als fotograaf/videograaf en vormgever zoekt hij ook in de natuur. Organisator, inspirator, beelddenker, visuele verhalen verteller.

Blogberichten van Ruud: